Skip to Store Area:

Bezorgen & Afhalen


•    Bezorgen
•    Niet thuis? Geen probleem
•    Verzendkosten
•    AfhalenBezorgen

Let op: Door de sluiting van niet-essentiële winkels is het erg druk en kan de bezorging van je pakketje langer duren.

Tennis-Geest garandeert een snelle levering en heeft een samenwerking met PostNL. Als u op werkdagen voor 16.00 uur een bestelling plaatst, zorgen wij ervoor dat u de volgende dag het pakketje in huis heeft. Levering op zaterdag is ook mogelijk. Door de intenstieve samenwerking met PostNL kunnen wij u extra bezorgopties aanbieden die u in het betaalproces kunt selecteren (zie hieronder). U ontvangt na het plaatsen van een order een automatische bevestigingsemail. Daarop volgt een email met de Track & Trace gegevens, als laatst ontvangt u een verzendbevestiging op de dag dat de PostNL chauffeur uw bestelling komt bezorgen. De volgende dag bezorgd: Dit kan op ieder adres, waaronder bijvoorbeeld uw werk- of woonadres.
Dag- en tijdkeuze: U kunt in het betaalproces aangeven op welke dag uw bestelling bezorgd dient te worden.
Avondlevering: Bent u overdag slecht bereikbaar? Kies dan voor avondlevering. Hiervoor wordt € 2,00 aan extra kosten berekend.
Ophalen op een PostNL Postkantoor: PostNL heeft honderden postkantoren waar u uw bestelling vanaf 16.00 uur kunt afhalen.

Niet thuis? Geen probleem

Indien u niet thuis bent, probeert de PostNL chauffeur uw bestelling bij uw buren af te leveren. Zodra dit is gelukt, laat de chauffeur een briefje achter in uw brievenbus met daarop het huisnummer waarbij uw bestelling is afgeleverd. (Als u niet wilt dat uw bestelling bij uw buren wordt afgeleverd, dient u dit expliciet aan te geven door een email te sturen naar ons info adres). Indien het niet lukt om uw bestelling bij uw eigen adres of bij het adres van uw buren af te leveren, probeert de chauffeur het de dag erna nog een keer.

Lukt het niet om uw bestelling binnen twee keer te bezorgen, dan wordt het pakketje automatisch naar een PostNL servicepunt/afhaallocatie gebracht. Hierna heeft u twee weken de tijd om het pakketje bij het servicepunt/afhaallocatie op te halen. PostNL heeft 2.800 servicepunten/ afhaallocaties in heel Nederland, er is er altijd één bij u in de buurt. Indien u niet tijdig de bestelling heeft opgehaald, zal het pakketje retour worden gezonden naar Tennis-Geest. De retourkosten zullen bij u in rekening worden gebracht.
Verzendkosten

Bij een bestelling tot € 50 wordt € 4,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. Bij een bestelling boven de € 50 wordt € 3,95 in rekening gebracht. Als u een bestelling in het buitenland wil laten bezorgen, worden andere kosten in rekening gebracht. Verzendkosten verschillen per land. U moet hierbij ook rekening houden of u uw bestelling wel of niet wil laten verzekeren bij het verzenden. Neem hierover contact op met onze klantenservice door te mailen naar: info@tennis-geest.nlAfhalen

U heeft de mogelijkheid om uw bestelling af te halen bij een PostNL postkantoor, of u kiest ervoor om uw bestelling af te halen bij één van onze drie fysieke winkels. In de winkels is het mogelijk om bestellingen op te halen, te ruilen of te retourneren. Indien u uw bestelling wilt afhalen, dan kunt u dat tijdens het afronden van uw bestelling in de winkelwagen aangeven. (Tevens is het mogelijk om in de winkel online uw bestelling te plaatsen. Zie daarvoor de laatste afbeelding hieronder).

-    Sportwinkel van der Geest in Roelofarendsveen (Noordeinde 4B, 2371 CT Roelofarendsveen)
-    Sportwinkel van der Geest in Nieuw-Vennep (De Symfonie 33, 2151 MD Nieuw-Vennep)
-    Sportwinkel van der Geest in 's-Gravenzande (Langestraat 233, 2691 BG 's-Gravenzande)

Bestelt u op een werkdag voor 16:00 uur?
Dan ligt uw bestelling vanaf morgenmiddag 15:00 uur in de winkel klaar.

Bestelt u op een werkdag na 16:00 uur?
Dan ligt uw bestelling vanaf overmorgen 15:00 uur in de winkel klaar.

Bestelt u op vrijdag na 16:00 uur of in het weekend?
Dan ligt uw bestelling vanaf maandag 13:00 uur in de winkel klaar.Zie ook:   Retour - Garantie - Klachtenafhandeling - Bestelprocedure
Of:   Het totale klantenservice overzicht