Skip to Store Area:

In welke kleding kun je het beste tennissen?

donderdag 10 augustus 2017 15:28:51 Nederland

Tennis is een sport voor jong en oud. Kinderen kunnen al van kleins af aan mee naar de baan en om leren gaan met een tennisracket. Ze leren hier spelenderwijs de spelregels aan van het spel en leren ook de tactieken van het raken van de bal. Ze trainen vaak in kleine groepjes en kunnen aan het einde van de les ook nog een potje tegen elkaar spelen. Maar het is ook een sport die veel wordt beoefend door volwassenen. Er kunnen onderling competities worden georganiseerd. Als je op hoog niveau kunt spelen, dan wordt het vaak door de club georganiseerd en dan zou het zomaar zo kunnen zijn dat je heel Nederland door gaat voor wedstrijden. Maar heb je ook speciale bedrukte sportkleding aan? Een goed moment om daar eens naar te kijken en te ontdekken wat er allemaal mogelijk is om kleding te laten bedrukken.

Sport beoefenen in mooie sportkleding
Het is toch leuk om de sport van je dromen te beoefenen in mooie bedrukte sportkleding? Er wordt een ruim assortiment aan sportkleding aangeboden voor dames en heren en zo kun je bijvoorbeeld een shirt of een broek laten bedrukken. Bij tennissen is het belangrijk dat je kleding hebt die niet te strak zit en hij moet ook niet te los zitten. Dames dragen vaak een rokje bij het tennissen (maar dat kan in de winter wat fris zijn en dan kunnen ze een trainingsbroek dragen). Het is afhankelijk van het seizoen waar dat iedereen in gaat sporten. Zo kan er in een shirt gespeeld worden, maar dames en heren kunnen ook een trainingsjasje of een vest dragen (of een trui), wanneer het koud is buiten. Ook deze kleding kan allemaal bedrukt worden.

Lees meer & geef een reactie
0 Reacties | Bericht geplaatst in 0 door Tennis-Geest

Gasgevulde tennisballen

woensdag 10 juni 2015 22:09:00 Nederland

Gasgevulde tennisballen worden vooral gebruikt op gravel en tapijt. Als na een tijdje spelen de druk verandert en de ballen anders gaan stuiteren, zijn ze aan vervanging toe. Gasgevulde tennisballen zitten in een afgesloten blik, dit is om de gasdruk van de ballen te behouden.

De gasgevulde bal heeft ten opzichte van de drukloze bal een aantal voordelen:

-   De bal is minder hard, waardoor deze comfortabeler op het racket aanvoelt.
-   Omdat de bal minder hard is, raakt het racket net iets langer de bal. Hierdoor krijgt u meer controle en kunt u meer spin
    of slice aan de bal meegeven.
-   Verkleint de kans op blessures omdat de bal minder hard is en dus minder zware belasting op de arm geeft.

 Nadeel ten opzichte van de drukloze bal:

-   De gasgevulde bal gaat minder lang mee. Na een tijdje verliest de bal z’n inwendige druk, waardoor de bal steeds
     zachter wordt en verliest hierdoor zijn stuiterende eigenschappen. 

► Bekijk hier alle gasgevulde tennisballen bij Tennis-Geest

Voorbeelden gasgevulde tennisballen:

 

Lees meer & geef een reactie
Reacties | Bericht geplaatst in 0 door Tennis-Geest

Drukloze tennisballen

zondag 10 mei 2015 22:22:00 Nederland

De drukloze tennisbal is geschikt voor kunstgras en zachte ondergronden. In de bal zit geen druk, waardoor deze langer houdbaar is. Wanneer de tennisbal na verloop van tijd kaal wordt, is hij aan vervanging toe.

Voordelen ten opzichte van de gasgevulde ballen:

-   De stuit blijft constant, ook na een tijdje tennissen.
-   Gaat langer mee.

 Nadelen van drukloze ballen ten opzichte van gasgevulde ballen:

-   Voelt zwaarder aan.
-   Vrij hard, waardoor de kans op een blessure groter is.

► Bekijk hier alle drukloze tennisballen bij Tennis-Geest

Voorbeeld drukloze tennisballen:

Lees meer & geef een reactie
Reacties | Bericht geplaatst in 0 door Tennis-Geest

Stage tennisballen

vrijdag 10 april 2015 22:29:00 Nederland

Voor de beginnende jeugd zijn er tennisballen, welke zijn onder te verdelen in stage 1, stage 2 en stage 3. 

Stage 3:
De stage 3 is iets groter dan de normale tennisbal en heeft de kleuren geel met rood. De bal is licht van gewicht en heeft een minder stuiterend vermogen. Deze wordt gebruikt om kinderen te leren tennissen.

Stage 2: 
De stage 2 bal is even groot als de standaard tennisbal, alleen heeft deze nog steeds een minder stuiterend vermogen zodat kinderen de bal makkelijker kunnen raken. De kleur van de stage 2 bal is oranje met geel.

Stage 1:
De stage 1 bal is ook even groot als de standaard bal en is vergeleken met de andere stage ballen zwaarder, maar nog net iets lichter dan de normale tennisbal. De kleur van de stage 1 bal is geel met groen. Deze bal is voor kinderen die het tennissen goed onder de knie hebben en bijna met volwassenen ballen kunnen spelen. 

► Bekijk hier alle stage tennisballen bij Tennis-Geest

Voorbeelden stage tennisballen:

Lees meer & geef een reactie
0 Reacties | Bericht geplaatst in 0 door Tennis-Geest

Tenniskleding grote maten dames en heren

zondag 26 mei 2013 13:00:07 Nederland

Tenniskleding grote maten voor dames en heren is volop te verkrijgen bij Tennis-Geest dé tennisspecialist. Wij zijn niet alleen de specialist in tenniskleding, maar ook in tennisschoenen, tennisrackets en tennistassen. Alle grote maten tenniskleding voor zowel heren als voor dames is direct uit voorraad leverbaar en wordt gratis bezorgd vanaf € 50,00. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld is de volgende dag in huis. Bent u na levering niet tevreden met de maat of kleur? Geen probleem, u heeft 14 dagen de tijd om uw bestelling te retourneren of te ruilen. De merken zijn onder andere: Sjeng Sports, Adidas en Bjorn Borg.
Lees meer & geef een reactie
0 Reacties | Bericht geplaatst in 0 door Tennis-Geest

Serena Williams Tenniskleding - Tennisschoenen

zaterdag 25 mei 2013 17:08:42 Nederland

Tenniskleding en Tennisschoenen Serena Williams online kopen? Tennis-Geest biedt vrijwel de complete Nike tenniscollectie aan voor zowel heren, dames als voor kinderen. Elk seizoen lanceert Nike, de hoofdsponsor van Serena Williams een nieuwe collectie. Dit wordt per Grand Slam toernooi aangepast. Tenniskleding en/of tennisschoenen Serena Williams online bestellen gaat eenvoudig via onze webshop. Bent u na levering niet tevreden? Geen probleem, het is mogelijk om binnen 14 dagen uw bestelling te retourneren.

Serena Williams heeft alle Grand Slam toernooien gewonnen die ze kon winnen. Daarin heeft ze vijftien titels in het enkelspel, dertien in het damesdubbelspel (samen met haar zus) en twee in het gemengd dubbelspel veroverd. Tussen 2004 en 2006 lieten haar resultaten te wensen over vanwege blessures. Zelf twijfelde ze er niet aan dat zij weer de nummer één van de wereld zou worden. Door haar winst op de Australian Open in 2009 veroverde ze de nummer één-positie inderdaad opnieuw. Momenteel staat ze in de top 5 WTA Woman.

►  Serena Williams tenniskleding
►  Serena Williams tennisschoenen


Lees meer & geef een reactie
Reacties | Bericht geplaatst in 0 door Tennis-Geest

Maria Sharapova Tenniskleding - Tennisschoenen

zaterdag 25 mei 2013 16:54:11 Nederland

Tenniskleding en tennisschoenen Maria Sharapova online kopen? Tennis-Geest biedt vrijwel de complete Nike tenniscollectie aan voor zowel heren, dames als voor kinderen. Elk seizoen lanceert Nike, de hoofdsponsor van Maria Sharapova een nieuwe collectie. Dit wordt per Grand Slam toernooi aangepast. Tenniskleding en/of tennisschoenen Maria Sharapova online kopen gaat eenvoudig via onze webshop. Bent u na levering niet tevreden? Geen probleem, het is mogelijk om binnen 14 dagen uw bestelling te retourneren.

De Russisch tennisspeelster is één van de meest succesvolle tennissters van haar generatie. Sharapova won in 2012 als slechts tiende speelster ooit de Career Slam, wat het winnen van alle vier de Grand Slams inhoud. Ook is ze sinds 2005 's werelds best betaalde vrouwelijke atlete, met een inkomen van 25 miljoen dollar per jaar.

►  Maria Sharapova tenniskleding
►  Maria Sharapova tennisschoenen

Lees meer & geef een reactie
Reacties | Bericht geplaatst in 0 door Tennis-Geest

Roger Federer Tenniskleding - Tennisschoenen

zaterdag 25 mei 2013 16:25:39 Nederland

Tenniskleding en Tennisschoenen Roger Federer online kopen? Tennis-Geest biedt vrijwel de complete Nike tenniscollectie aan voor zowel heren, dames als voor kinderen. Elk seizoen lanceert Nike, de hoofdsponsor van Roger Federer een nieuwe collectie. Dit wordt per Grand Slam toernooi aangepast. Tenniskleding en/of tennisschoenen Roger Federer online kopen gaat eenvoudig via onze webshop. Bent u na levering niet tevreden? Geen probleem, het is mogelijk om binnen 14 dagen uw bestelling te retourneren.

Van begin 2004 tot halverwege 2008 domineerde Federer het mannentennis in het enkelspel. Op 16 juli 2012 stond Federer 287 weken nummer 1 van de wereld (sinds 1973), een verbetering van het record van Pete Sampras. Bovendien stond hij 237 opeenvolgende weken nummer 1 tussen 2 februari 2004 en 17 augustus 2008, waarna rivaal Rafael Nadal hem afloste.

►  Roger Federer tenniskleding
►  Roger Federer tennisschoenen

Lees meer & geef een reactie
0 Reacties | Bericht geplaatst in 0 door Tennis-Geest

Rafael Nadal Tenniskleding - Tennisschoenen

zaterdag 25 mei 2013 16:02:07 Nederland

Tenniskleding en Tennisschoenen Rafael Nadal online kopen? Tennis-Geest biedt vrijwel de complete Nike tenniscollectie aan voor zowel heren, dames als voor kinderen. Elk seizoen lanceert Nike, de hoofdsponsor van Rafael Nadal een nieuwe collectie. Dit wordt per Grand Slam toernooi aangepast. Tenniskleding en/of tennisschoenen Rafael Nadal online kopen gaat eenvoudig via onze webshop. Bent u na levering niet tevreden? Geen probleem, het is mogelijk om binnen 14 dagen uw bestelling te retourneren.

Velen beschouwen Nadal als de beste gravelspeler aller tijden. Hij wordt dan ook wel de koning van het gravel genoemd. Nadal was een recordaantal van 160 achtereenvolgende weken nummer 2 van de wereld, achter de Zwitser Roger Federer, voordat hij op 18 augustus 2008 voor het eerst nummer 1 werd. Dit bleef hij tot 5 juli 2009. Op 7 juni 2010 heroverde hij de nummer 1 positie na het winnen van zijn vijfde Roland Garros-titel.

►  Rafael Nadal tenniskleding
►  Rafael Nadal tennisschoenen

Lees meer & geef een reactie
0 Reacties | Bericht geplaatst in 0 door Tennis-Geest

Tennisseizoen 2013

dinsdag 12 februari 2013 17:23:43 Nederland

Het tennisseizoen 2013 is alweer enige tijd van start gegaan. De Australian Open is inmiddels gespeeld. De meeste nieuwe kledingcollecties staan online van merken zoals Nike, Adidas, Bjorn Borg en Sjeng Sports. Maar ook de nieuwe collecties tennisschoenen, tennisrackets en tennistassen staan inmiddels voor een groot deel getoond in onze webshop. Wij hebben weer erg zin in het nieuwe tennisseizoen en kijken uit naar het volgende Grand Slam tennistoernooi: Roland Garros. U toch ook? Binnenkort lanceren we een nieuwe module waardoor u gemakkelijk tennissets / teamkleding kunt aanschaffen.

Lees meer & geef een reactie
Reacties | Bericht geplaatst in 0 door Tennis-Geest