Even genoeg van tennis? Ga dan lekker een stuk wandelen! Je kunt dit op ieder moment van de dag doen. Net zoals tennis, geeft wandelen ontspanning. Even lekker je hoofd leeg maken. Een frisse wind halen in de natuur. Om een lekker stuk te wandelen heb je natuurlijk wel een paar goede wandelschoenen nodig. Onze aanrader is de Lowa Renegade GTX. Dit is een super comfortabele wandelschoen, die bestaat voor zowel dames als voor heren. Dit model is waterdicht, heeft een perfecte pasvorm en is enorm duurzaam. Ze gaan dus erg lang mee! Prachtig afgewerkt nubuckleer op de bovenzijde met een ijzersterke Vibram zool aan de onderzijde. Van alle kanten is dit een geweldige wandelschoen!

Zowel dames als heren zijn helemaal gek van de Renegade GTX. In de zool zit een speciaal Monowrap Support frame die superieure ondersteuning biedt. Door de waterdichtheid, stevigheid, en goede grip, zal geen terrein of weer je tegenhouden om lekker op avontuur te gaan. Bekijk nieuwe-wandelschoenen.nl voor een groot assortiment Lowa Renegade modellen. Tientallen staan er online voor dames en heren, in MID en LO modellen.

Als je de schoenen hebt gekocht, dan geven we nog als tip mee: pas de schoenen met sokken die je draagt tijdens het wandelen. Let er op of de hiel stevig vastzit, hij mag heel beperkt loskomen. En of je voldoende ruimte hebt bij de tenen. Voeten zetten iets uit tijdens het wandelen, dus er moet wat ruimte zijn. Tot slot; loop ze even in voordat je gelijk begint aan een hele lange wandeltocht. Dit voorkomt blaren.