Skip to Store Area:

1 artikel(en)

Per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)

Per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Tennis teamkleding mix 2021 online kopen


Bent u nu opzoek naar tennis teamkleding mix 2021 voor uw tennisteam? Dan bent u bij Tennis-Geest aan het juiste adres. Tennis-Geest heeft in deze exclusieve categorie, tennissets samengesteld wat als voordeel heeft dat u geen bijpassende artikelen meer hoeft te zoeken. Dat hebben wij voor u gedaan! Elk teamkleding tennis pakket 2021 bestaat uit drie verschillende artikelen. Voor dames is dat vaak een tennisrokje, tennisshirt of tennispolo met een tennisvest. Voor heren is dit hetzelfde alleen dan in plaats van een tennisrokje een tennisshort. De drie tennisartikelen worden van hetzelfde merk aangeboden. Tennis-Geest biedt de nieuwste tennis teamkleding pakketten aan, van ondermeer adidas, Nike, en Sjeng Sports. Dit doen we door middel van drie verschillende tennis categorieën, namelijk Mix, Dames en Heren. In iedere categorie worden tientallen pakketten aangeboden.

Teamkleding tennis 2021 zelf samenstellen


Wilt u liever zelf uw tennis teamkleding 2021 pakket samenstellen? Dat is geen probleem, bekijk de categorie tenniskleding en bepaal van welke artikelen u graag een teamkleding pakket zou willen samenstellen. Overleg dit met uw tennisteam en stuur een email naar info@tennis-geest.nl / .be met de artikelen die u wilt bestellen, de maten en de aantallen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat u binnen 24 uur een offerte op maat ontvangt. Alle tennissets zijn direct uit voorraad leverbaar. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, is de volgende dag in huis. Bent u na levering niet tevreden met de maat of kleur? Geen probleem binnen 14 dagen kunt u uw aankoop retourneren.

Voordelen van het online kopen van tennis teamkleding mix 2021

•    Op alle teamkleding tennis 2021 voor dames, heren en mix wordt standaard 15% korting gegegeven.
•    U hoeft bij het kopen van een tennispolo of shirt niet meer te zoeken naar een bijpassend rokje, short of tennisvest.